11.2.14

Lawatan Dari GPK1 SK Bandar Penawar 2

Bismillahirrahmannirrahim.. Bila si manis menulis (^_^)

Asalamualaikum kepada semua pembaca blog cikgu. Harapnya semua sihat hendaknya ya. Ramai juga rakan-rakan cikgu yang demam dan batuk-batuk dimusim kemarau ini. Cuaca pun panas sahaja.

Sekolah cikgu telah menerima seorang guru iaitu  Cikgu Sinin Mokreh GPK 1 SKBP 2 akan menjalani program penandaarasan di SKBM bagi kursus NPQEL mulai 2 hingga 13 Feb 2014.

Cikgu Sinin sudah maklumkan pada cikgu dari semalam untuk berjumpa cikgu di bilik bimbingan bagi mendapatkan bahan pengurusan strategik sekolah sebab cikgu yang buat, jadi dia minta copynya. Beliau sibuk mengambil gambar-gambar bilik. Katanya untuk dikongsi bersama dengan guru BNK di sekolahnya iaitu cikgu radiah.Beliau turut tertarik dengan pondok clay therapy didalam bilik ini. Lebih mengujakan beliau apabila cikgu mengatakan pondok ini merupakan salah satu daya tarikan murid untuk hadir ke bilik ini.

Antara yang dibincangkan ialah:
-Inovasi yang telah BNK buat di sekolah
-100% perkhidmatan murid perolehi
-Bahan bukti program
-Bincang sejarah guru besar sekolah ini mengikut tahun dan maksud lencana sekolah

Masa jumpa banyak yang beliau kongsikan bersama. Insyallah dengan harapan perkhidmatan UBK ini dapat dijalankan dengan baik dan lancar. Tiada ulasan:

Catat Ulasan