19.12.17

Dokumen Fail RPH BNK

Bismillahirrahmannirrahim.. Bila si manis menulis (^_^)

Asalamualaikum kepada semua pembaca blog cikgu. Alhamdulillah kita masih diberi kesempatan untuk bernafas dan beramal.

Hari ini cikgu nak kongsikan dokumen yang ada di dalam fail RPH (Buku Rekod). Haaa ini hanya untuk GBK yang buat RPH guna fail je ya. Yang guna buku tu duduk diam-diam.

Cikgu buat  RPH guna SMART GKK. Diwajibkan oleh unit kaunseling jpn johor. Sebelum ada SMART GKK cikgu guna E-RPH FROG VLE sebab sekolah cikgu GB wajibkan RPH online. Tahun ni mula pakai smart gkk. Smart gkk dlm access. Perlu print masuk fail utk pemantauan. Bila dah masuk fail mesti la nak buat cover fail dan bahan dalam sikit-sikit kan. Cikgu sempat guna buku 3 tahun saja.

Jadi boleh la pilih ya. Banyak pilihan di bawah.

















































Tiada ulasan:

Catat Komen